Privatlivs- og cookiepolitik

Jeg ønsker, at du føler dig tryg, og det er vigtigt for mig, at du oplever fortrolighed, når du udleverer dine personlige oplysninger til mig.
Nedenfor kan du se min GDPR/ persondatapolitik, og dermed hvilke informationer jeg indsamler om dig, når du er i forløb hos mig. Du kan bl.a. se hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Min virksomhed følger den gældende GDPR-lovgivning.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Linda Hejselbak Jensen er dataansvarlig, og jeg sikrer dig, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Du kan komme i kontakt med mig på:

Linda Hejselbak Jensen
v. Moveandbemoved.dk
Victor Bendix Gade 11, 2. tv
2100 København Ø
E-mail: mail@moveandbemoved.dk

Cookies
Hvad er cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende dig, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Det er vigtigt at understrege, at der ikke er personlige oplysninger gemt i cookies, og cookies kan heller ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Sådan sletter eller blokerer du cookies
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering/
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookies fra tredjeparter
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Facebook
  • Instagram
  • EasyMe

Personoplysninger
Formål og grundlag for behandling af dine persondata:
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website, så indsamler og behandler jeg en række af sådanne informationer.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, udfylder kontaktformularen afgiver du personlige oplysninger, såsom dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din e-mail og en fritekst.

Her på hjemmesiden er det udelukkende de personlige oplysninger, du selv angiver, der bliver indsamlet. Intet andet. Dette vil sige, at du ved nøjagtigt hvilke oplysninger, du har givet.

Formålet er, at jeg skal sikre mig, at jeg kan kommunikere med dig og selvfølgelig være i stand til at kunne levere et produkt korrekt til dig – hvis du har købt et online forløb.

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, gemmer jeg dit navn og din e-mail, så jeg kan sende dig nyhedsbreve, så længe du er tilmeldt denne service. Du kan til enhver tid framelde dig denne service igen, hvorefter dit navn og din e-mail vil blive slettet.

Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
Retsgrundlaget for at kunne bruge dine oplysninger sker ifølge den til enhver tid gældende lovgivning om persondatabeskyttelse.

Kategorier af personoplysninger
Jeg gemmer kun almindelige personoplysninger om dig, som alle er afgivet til mig af dig. Eksempler på data, som du aktivt kan have afgivet er:

  • Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Oplysninger du deler med mig via de sociale medier, herunder LinkedIn, Instagram og Facebook
  • Særligt personfølsomme oplysninger som eventuel deles i vores samtaler eller i fritekstfeltet i kontaktformularen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Dine data behandles fortroligt og anonymiseret.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@moveandbemoved.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet https://www.datatilsynet.dk/