Book en gratis afklarende samtale

Når du skal vælge en terapeut, er det vigtigt, at vi har snakket sammen inden du evt. booker din første session. Afklaringssamtalen er til for at du kan mærke efter, om du har “ro i maven” ved at det er mig, der skal hjælpe dig på vej. Omvendt er det vigtigt for mig at sikre mig, at jeg er den rette fagperson til at hjælpe dig.

Den gratis afklarende samtale er til dig, der gerne vil have hjælp til at håndtere stress og præstationspres og samtidig leve et balanceret liv, fyldt af omsorg og respekt for dig selv.

Essensen af en god udviklingsproces er, at du føler dig mødt og set, og at du har fået nye indsigter om dig selv, som giver dig lyst og mod til at handle på det, du drømmer om.

At vælge en coach og terapeut, der passer til dig, er vigtigt, for at du har tillid til at åbne dig op og betro dig, så du kan få den bedste støtte på netop din rejse.

Der kan være mange spørgsmål inden man overvejer at starte i et forløb med coaching eller terapi, og som er vigtige at få klarhed over inden du starter i et forløb hos mig. Alle spørgsmål er velkomne.

 

En afklarende samtale giver:

  • svar på dine spørgsmål og overvejelser om sessionerne og/eller forløbene.
  • en kort introduktion til hvordan jeg vil arbejde med din problemstilling og hvordan et forløb kan se ud.
  • os mulighed for at lære hinanden lidt at kende og mærke om der er kemi.
  • En afklarende samtale giver mig mulighed for at vurdere, om jeg er den rettet fagperson til at hjælpe dig.

Sådan gør du

  • Book en 20 min uforpligtende, gratis afklarende samtale via. kontaktformular her
  • Jeg kontakter dig snarest muligt på det telefonnummer, du har oplyst.
  • Til samtalen vil jeg gerne vide lidt mere om dig, dine problemstillinger og hvad du gerne vil have ud af et forløb hos mig.
  • Du er velkommen til at stille mig spørgsmål om alt det du ønsker at vide om et coaching-/terapeutisk forløb og vores samarbejde.
  • Samtalen bruger vi til at afdække dine udfordringer, behov og ønsker, samt til at finde ud af, om vi er det rigtige match.

Hvis vi bliver enige om, at vi er det rigtige match, aftaler vi det første møde, så du kommer i gang med din vigtige udviklingsproces, så hurtigt som muligt. Føler du dig ikke helt klar, er du også meget velkommen til at vende tilbage på et senere tidspunkt.

Book samtale

Gratis viden og værktøjer på Instagram

Her kan du i et tempo der passer dig, få små konkrete råd og øvelser til at håndtere præstationspres og leve et liv i mere balance og med større selvomsorg.

@moveandbemoved.dk