Coaching

Coaching til dig, der kæmper med præstationspres, og som vil have effektive værktøjer, så du kan få vist alt det du er – og kan!

Måske du genkender dig selv i det her?

  • Du har tårnhøje forventninger til dig selv og du mærker forventningspresset stige bare ved tanken om alt det, du gerne vil opnå.
  • Du er perfektionist og frygter at fejle
  • Du arbejder hårdt og målrettet, men bliver aldrig rigtig tilfreds
  • Du er ofte i tvivl, om du gør det godt nok og om du er god nok
  • Du føler dig stresset og udmattet, og drømmer at behandle sig selv mere omsorgsfuldt.

Godt, du er her!
Jeg ved præcis hvordan du har det, for jeg har været der selv. 

Savner du friheden til at leve igen – mere end at overleve?

Jeg giver dig effektive strategier til at indfri dine mål og drømme uden at du endnu engang skal køre over dig selv, når det virkelig spidser til.

Jeg gætter på, at det ikke er første gang, du hører det her:

”Du skal bare tænke positivt og tro på dig selv!”
“Der er ingen grund til at være nervøs, for du er jo så god”.

Hvordan har det virket indtil nu? Ikke særligt godt gætter jeg på, for …

 … det er simpelthen ikke muligt at kontrollere dine tanker, din selvtillid eller hvor nervøs du bliver, når du skal præstere under pres!

Du kan godt prøve, men det tager fokus fra den præstation du er i gang med.

Coachingverdenen er desværre fyldt med mennesker, der lover lynhurtige quickfixes og verdens bedste øvelse, der kan fjerne f.eks. din eksamensangst med et fingerknips. Problemet med det er bare, at mange kommer til at bruge tid og kræfter på strategier, der i virkeligheden ikke virker.

Når du kommer til mig, skal du derfor ikke forvente en quickfix-coach. I stedet kan jeg tilbyde dig videnskabeligt baseret coaching, der er bygget op omkring den nyeste (og min optik bedste) tilgang indenfor psykologi og mentaltræning til mennesker, der gerne vil præstere i top.

Jeg lærer dig en række mentale præstationsstrategier, så du ved hvordan du skal holde fuldt fokus, selv når presset er størst.

Kroppen husker, og derfor inddrager jeg ofte kropslige øvelser i mine sessioner. Du vil derfor ikke kun mentalt forstå dine nye erfaringer og handlemuligheder; du vil mærke det helt kropsligt. Dine nye erfaringer og ressourcer kan du trække på, næste gang du får brug for dem.

Efter et forløb hos mig vil du

  • Vide hvordan du skal stå stærkt i det præstationspres, der uundgåeligt følger med, når du har noget på spil, der betyder noget for dig.
  • Have en klar strategi til at være fuldt fokuseret på din opgave og en plan for, hvordan du når dine mål.
  • I højere grad være din egen bedste ven og acceptere “fejl” fordi du ved, at de er nødvendige for at du bliver bedre.
  • Være mere omsorgsfuld over for dig selv og kunne sætte sunde grænser.
  • Mærke mere tilfredshed, frihed og taknemmelighed over alt det, du gør og er.
Ingen mennesker er ens. Derfor finder du heller ingen på forhånd fastlagte forløb, du skal passe ind i, for at du kan få min hjælp.

Mine individuelle forløb er skræddersyet specifikt til dig, som den unikke person du er, så jeg kan støtte dig bedst muligt i din udvikling.

Kontakt mig for at få en uforpligtende samtale om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Gratis viden og værktøjer på Instagram

Her kan du i et tempo der passer dig, få små konkrete råd og øvelser til at håndtere præstationspres og leve et liv i mere balance og med større selvomsorg.

@moveandbemoved.dk