Om mig

Erfaring, uddannelser og kurser

Hvem er jeg?

Kære dig

Du vil sikkert gerne vide lidt mere om mig … så ”here we go”

Jeg er 40 år gammel og bor på skønne Østerbro i København, hvor jeg omgiver mig med masser af grønne planter, og reolen fyldt med fagbøger om krop og bevægelse, coaching, terapi, præstationspsykologi, vaneændringer mv.

Jeg er en kæmpe krops- og bevægelsesnørd – og jeg er stolt af det.

Allerede som 5-årig brugte jeg en ikke ubetydelig del af mine vågne timer på at hoppe rundt i min lyserøde gymnastikdragt til tonerne af Kim Larsen og på alle måder har idræt og bevægelse formet og farvet mit liv.

At jeg i dag lever af at være coach, danse- og bevægelsesterapeut, Fascial Flow®-underviser og gymnasielærer i idræt og eliteidrætsmentor – er måske slet ikke så underligt endda.

Min store passion er at hjælpe unge til at gå målrettet efter deres drømme, toppræstationen og samtidig leve et liv i balance.

Når disse emner ligger mit hjerte så nært, er det fordi at jeg både privat og professionelt ved, hvad jeg snakker om.

Min egen rejse 

Som ung dyrkede jeg gymnastik og skydning på højt nationalt plan.
Sætte jeg mig et mål engagerede jeg mig 100% i det, så skulle jeg nok nå det! Det var det samme mønster i skolen. Som udgangspunkt var jeg ikke en typisk top-elev, men blev det ofte med en ustoppelig fightervilje og benhårdt arbejde.

At være SÅ ambitiøs, målrettet og pligtopfyldende drev kan drive en langt, men det har også sin pris, hvis ikke det balanceres… For jeg imens jeg knoklede og knoklede derud af og imens alt så stjernegodt ud udefra, boede der indeni i mig en konstant frygt for ikke at være god nok.

Altid var jeg i gang med at jagte den næste præstation og se ud på den helt rigtige måde for at føle mig anerkendt og noget værd.

Jeg var jeg så udmattet af min egen perfektionisme og barske selvkritik, da jeg nåede specialet i bevægelsespsykologi på idrætsstudiet på universitet – og det blev et kæmpe vendepunkt for mig!

I forbindelse med mit specialeforsvar indenfor det bevægelsespsykologiske felt, kom jeg i kontakt med Vivian Persson, som var en af pionererne inden for danse- og bevægelsesterapien.

Den session jeg bare lige troede skulle være det quickfix, der kunne afhjælpe min tiltagende eksamensangst frem mod mit specialeforsvar, skulle vise sig at blive den mest betydningsfulde rejse, jeg nogensinde er startet på!

Pludselig handlede min rejse mindre om at stå frem og top-performe, men mere om at finde ind til hvad jeg egentlig var værd. Jeg var ikke længere kun hende den lille seje fighter. Jeg var også hende, der turde vise sårbarhed, bede om hjælp, sænke tempoet og stadig have tillid til, at jeg nok skulle nå det hele.

Et nyt og mere solidt fodfæste blev etableret og langsomt fik jeg mere og mere tillid til at mærke hvad jeg havde brug for, og modet til at udtrykke det. Jeg begyndte at tro mere på, at jeg var god nok i mig selv.

I dag hviler jeg mere i mig selv end jeg nogensinde har gjort. Jeg oplever en større balance, ro og forbundethed til mig selv og mine omgivelser. Jeg er i bedre kontakt med de værdier jeg selv vil stå for og kan med sikkerhed sige, at jeg ikke ville bytte den autencitet ud med noget andet i verden; heller ikke selvom vejen hertil ikke altid har været lige let.

Fuld taknemmelighed og ydmyghed over den udvikling jeg selv har oplevet, er intet andet mere meningsfuldt for mig, end at støtte andre på deres rejse.

Og nu er vi nået til dig, der stadig læser med, fordi min fortælling måske har rørt noget i dig. Jeg kan hjælpe dig, der lige nu kæmper med præstationspres, (alt for) høje forventninger og selvkritik fordi: Jeg selv har været der.

Jeg kan hjælpe dig professionelt fordi jeg de sidste 15 år har specialiseret mig og oparbejdet en stor solid akademisk faglighed indenfor området; bl.a. med uddannelser som coach, danse- og bevægelsesterapeut og efteruddannelser inden for præstationspsykologien og ACT-coaching, som du kan læse meget mere om her.

Tag mit ord for at det er muligt at nå dine drømme og mål – med mere selvomsorg og balance som en del af rejsen.

Tag mit ord for at det er muligt at top-præstere med alt det du er – og kan, når bare du har de rette strategier.

Er du nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe dig, så vil jeg glæde mig til at høre fra dig.

Kærligst, Linda

Uddannelse

 • December 2021: Certificeret Fascial Flow® guide
 • November-december 2020: Efteruddannelse i ACT-coaching principper. Uddannet af Team Danmarks idrætspsykologer, Kristoffer Henriksen og Jakob Hansen.
 • 2015- 2018: Danse og bevægelsesterapeut i Dansergia ® v. Center for emotionel integration, København.
 • 2017- 2015: Certificeret coach i coachingteknikken, Proces Inquiry®
 • 2011-2008: Cand.scient i humanistisk/samfundsvidenskabelig
  idrætsvidenskab.
 • 2007-2004: Bachelor i idræt på Institut for idræt, Københavns Universitet.
 • Forår 2003: 5 mdr. ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

 

Øvrig karriere

 • Siden 2021: Konsulent i Human Practice Foundation A/S: Varetager forløb for 8. klasser i Fredensborg kommune med fokus på strategier til håndtering af præstationspres.
 • Siden 2019: Formand i bestyrelsen, Dance and Movement therapy Association, Denmark.
 • ​Siden 2019: Bestyrelsesmedlem i Gymnasieskolernes Idrætslærerforening
 • Siden 2017: Mentor og coach for Greve Gymnasiums eliteidrætsatleter.
 • Står for fysisk morgentræning, diverse workshops og foredrag om emner, der relaterer sig til at sikre præstation og trivsel igennem en god balance imellem skole og sport.
 • Siden 2016: Afholder forløb med fokus på eksamensangste elever. Oftest som gruppeforløb i samarbejde med studievejlederne og i særlige tilfælde som enkelt sessioner.
 • Siden 2012: Gymnasielærer på Greve Gymnasium og underviser i idræt.

Kurser

 • April 2021: Basiskursus i Fascial Flow®.
 • Oktober 2020: Fascial Flow® forløb – teoretisk og praktisk arbejde med bindevævets betydning for sundhed og balance.
 • Oktober 2020: Psoas – den oversete muskel. Afholdt af den intelligentekrop.dk, Herlev.
 • Marts 2020: Workshop om myofascial release og bindevæv, Yogabarn, Ubud. Bali.
 • September 2019: Mobility og stetch instruktør, Energii.dk, Østerbro Kbh.
 • Maj 2019: Akro-yoga kursus a 8 gange (kropskontrol, styrke, styrke, fleksibilitet og samarbejde).
 • Februar 2018: TRX flow workshop (flow og mobilitet) afholdt af Active Aid.
 • August 2015: Uddannet instruktør i TRX ® group suspension training course L1
 • September 2013: Uddannet DGF regionsinstruktør i kettlebells ® og balance®
 • November 2012: Kursus i Rudolf Labans bevægelsesprincipper, Syddansk Universitet.
 • 2011: Projektleder v. Implement Consulting Group A/S.

Gratis viden og værktøjer på Instagram

Her kan du i et tempo der passer dig, få små konkrete råd og øvelser til at håndtere præstationspres og leve et liv i mere balance og med større selvomsorg.

@moveandbemoved.dk