FASCIAL FLOW®

Frigør dit potentiale igennem øget kropslig bevidsthed, nærvær og dybere kontakt til dig selv.

Hvad er Fascial Flow®?

Fascial Flow® er nænsomme bevægelser, der øger forbindelsen i og til dig selv. Bevægelsesformen gør bindevævet i kroppen mere smidigt og regulerer nervesystemet, det forbedrer din kropsholdning, så kroppen kan finde tilbage til dens oprindelige balance og bevægelsesmønstre.

Fascial Flow® er ikke i sig selv terapi, men bevægelsesformen rummer muligheden for en dybere kontakt, som kan bidrage til dybe personlige udviklingsprocesser med terapeutisk effekt.

Du kan deltage på hold eller i 1:1 sessioner.

Ønsker du en 1:1 sesssion, kan du booke en afklarende samtale.

Ingen præstation – men stor effekt

I Fascial Flow® er det altid din oplevelse og opdagelse af egen krop, der er er i centrum.

Fascial Flow®inviterer til, at du må træde ind i et præstationsfrit rum, hvor du blot kan være til stede med det, der er – uden at du skal nå et bestemt niveau inden for et vist tidsrum. Fascial Flow tager udgangspunkt i din krop, der hvor den er lige nu.

Gennem forskellige nænsomme bevægelser udforsker og styrker du din egen krop, i det tempo den kan klare. Ved at møde din krop, der hvor den er, kan du skabe et dybt møde med dig selv og derfra kan du arbejde indirekte med udfordringer (psykiske, emotionelle og fysiske), der sætter sig som spor i vores kroppe, som fortættet bindevæv.

Effekten kan være øget kontakt til dig selv og frigivelse af ressourcer, som giver mere plads, energi og frihed til at udfolde dit potentiale. Bevægelsesformen er for alle og kræver intet andet end åbenhed i forhold til hvad den kan gøre for dig.

En unik mulighed for at genskabe din indre balance og øge energiflowet
Regelmæssig Fascial Flow® vitaliserer og smidiggør bindevævet i kroppen og regulerer kompensationer, som kan have sat sig i forbindelse med fysisk, psykisk eller emotionelt hårde perioder. Bevægelsesformen lader kroppen finde tilbage til sin oprindelige balance og bevægelsesmønstre.

Fascial Flow:

 • opbygger kropsholdning og balance
 • beroliger nervesystemet
 • opbygger de indre muskler, der styrker vores indre stabilitet
 • giver mentalt og fysisk overskud
 • forbedrer evnen til at fokusere
 • giver bedre grounding og fornemmelse for eget ståsted
 • giver bedre kropsforståelse og øget sanselighed
 • reparerer tidligere reflekser
 • ændrer uhensigtsmæssige mønstre
 • øger dit energiniveau og giver mere overskud
 • vækker din sansning og kreativitet
 • giver mere vitalitet og større livskraft

Jeg kendte til arbejdet med bindevævet i kroppen fra yinyoga, og var nysgerrig på hvad Fascial Flow kunne gøre – og jeg må bare sige: Jeg elsker det! Efter en Fascial Flow-session oplever jeg en tydeligere kontakt til mig selv, mere ro og kropsligt velvære.

Lise, 25 år

Medicinstuderende

I et travlt arbejdsliv, er Fascial Flow blevet mit selvomsorgsfulde helle. At træde ind i et rum, hvor man bare må være tilstede, uden nogen præstationsagenda, er noget helt særligt. Efter en session føler jeg mig ofte hjemme i mig selv og mere samlet. Der er færre bekymrende tanker, mere ro – og det gør også, at jeg kan møde mine omgivelser med mere overskud.

Anne Cathrine, 43 år

Selvstændig konsulent

Jeg stødte første gang på Fascial Flow -øvelser i forbindelse med et forløb mod eksamensangst. Det vigtigste jeg tager med mig, er, at jeg nu ved hvordan jeg kan gi’ mig selv en bedre jordforbindelse når jeg bliver presset. Jeg tror, at det skyldes den tryghed og fornemmelse af en mere solid base, at bevæge sig fra i sessionerne. Den kan jeg overføre og det giver en tillid til, at det hele nok skal gå.

Rasmus, 19 år

Gymnasieelev i 3.g

Få mere nærvær og dybere forbindelse i og til dig selv – med øget kropskontakt.

Fascial Flow® tilbyder en solid helhedsorienteret forståelse for sammenhængen mellem bindevævet, væskerne i kroppen, vores kropslige erfaringer (hvordan vi møder os selv – og er blevet mødt af omgivelserne) og forbindelsen til nervesystemet.

Selvom Fascial Flow® ikke er terapi, rummer bevægelsesformen mulighed for en dyb kontakt, der kan have terapeutisk effekt.

Mere om baggrunden for Fascial Flow®
 • Fascial Flow® er en patenteret bevægelsesform, som er udviklet af Rolfer Movement og Continuumlærer, Jeanne Jensen.
 • Fascial Flow® kombinerer to bevægelsessystemer, Rolf Movement (fra Rolfing) og Continuum movement (Contiuum) med Body Mind Centering.
 • De to tilgange kombinerer blødgørende bevægelsessekvenser fra Continuum Movement med mere funktionelle elementer fra Rolf Movement – i en enestående forståelse af kroppens sammenhænge.
 • Fascial Flow® giver dig adgang til at bevæge dig med udgangspunkt i et system, der bygger på et solidt forskningsmæssigt grundlag og en rig erfaringsbaseret tradition.